RISHITA DEVELOPERS Pvt. Ltd.

Call :- +91 7460001222

Call :- +91- 7460001222

Question 1. Who is the builder of the project ?

Answer: Rishita Developers Pvt. Ltd.


Question 2. What is the experience of the builder ?

Answer: It already has three other projects two under construction namely Golf Ridge Tower and Crest Exotica while one ready for possession in few towers in Celebrity Greens, it has projects in Ansal API Sushant Golf City , Eldeco City and Omaxe world.


Question 3. What are the other projects of Rishita Developers ?

Answer: Rishita Celebrity Greens, Golf Ridge Tower, Crest Exotica.


Question 4. What is the location of Rishita Manhattan ?

Answer: Omaxe World, Gomti Nagar Ext. sector 7, Lucknow 


Question 5. What is the area of the project ?

Answer: 12 Acres


Question 6. What are the USP of the project ?

Answer: The following makes this project, unique:

         a) Strategic location near the International Stadium 

         b) First theme based project 

         c) Three side open plot

         d) Luxury apartments/ Branded fittings

         e) 80 percent green area

         f) Designed that suits modern living


Question 7. What are is height of the towers of humming state ?

Answer: 19 and 24 floors 


Question 8. What are the amenities in the project ?

Answer: Modern amenities below:

a) 40000 sqft club

b) Mini theatre with recline chairs

c) Swimming Pool

d) Lawn tennis & Badminton court

e) Wifi enabled campus

f) Double height entrance lobby


Question 9. What are the sizes of the flats ?

Answer: Sizes are given below:

1099 sqft - 2 BHK

1375 sqft-  3 BHK 

1680 sqft-  3 BHK + Pooja/Store

1765 sqft-  3 BHK + Servant 


Question 10. Cheque would be in the favour of ?

Answer: Cheque would be in the favour of "RISHITA DEVELOPERS PVT. LTD"